News

Aspect Studio unveils its design for Alibaba’s Hangzhou campus

Images courtesy of Aspect Studio
Australian architect Aspect Studio has designed a 30,000-person campus for Chinese e-commerce company Alibaba in Hangzhou, the capital of China’s eastern Zhejiang province.

Aspect Studio’s Shanghai office has created the “BioHabiNet” concept for the scheme, inspired by a nearby national park known as the Xixi Wetlands. This is intended to interweave natural habitats, water systems and the built environment, allowing the staff to engage with nature as they work.

Construction on the project is presently under way.

Further Reading:

Story for GCR? Get in touch via email: [email protected]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest articles in News